De nieuwe Buiten de Orde is uit!

Deze week verscheen Buiten de Orde #3/2022. Dit anarchistische kwartaalblad is een uitgave van de Vrije Bond en is gevuld met actieverslagen uit binnen- en buitenland, columns, strips, boekverslagen, praktische en theoretische stukken over een verscheidenheid aan onderwerpen: anarchisme, zelfbeheer, arbeidersstrijd, mensenrechten, antifascisme, antimilitarisme, milieuacties, verzet en onafhankelijke cultuur, et cetera.

Deze week verscheen Buiten de Orde #3/2022. Dit anarchistische kwartaalblad is een uitgave van de Vrije Bond en is gevuld met actieverslagen uit binnen- en buitenland, columns, strips, boekverslagen, praktische en theoretische stukken over een verscheidenheid aan onderwerpen: anarchisme, zelfbeheer, arbeidersstrijd, mensenrechten, antifascisme, antimilitarisme, milieuacties, verzet en onafhankelijke cultuur, et cetera.

Buiten de Orde

Buiten de Orde #3/2022

In het laatste nummer van Buiten de Orde is weer veel ruimte voor actie: je vindt er een ooggetuigenverslag van de mensonterende situatie in te vinden Ter Apel, een verslag van No Border Camp 2022 en een actieverslag van de Rotterdamse klimaatmars. Er is een artikel artikel met strategieën voor voedselzekerheid voor iedereen, en in het artikel over Huur omlaag, loon omhoog! wordt een voorstel gedaan voor een brede campagne.

Ook zijn in dit nummer enkele vaste rubrieken opgenomen, waaronder het Dialoogje en Sjakoo’s boekentips. Er is uitgebreidere aandacht voor een recensie van Renaissance van de Haat van Jeroen van der Starre.

Deze editie staat bomvol met prachtige illustraties van verschillende illustratoren. Dus zorg dat je een Buiten de Orde in handen krijgt, zodat je deze ouderwets kunt doorbladeren! Wil je zelf ook bijdragen, of heb je vragen? Dan kun je je richten aan redactie@buitendeorde.nl.

Buiten de Orde is uitgave van de Vrije Bond, en probeert hiermee een blad te zijn voor de Nederlandstalige anarchistische beweging. Wil je zelf een bijdrage leveren aan de totstandkoming van Buiten de Orde? Schrijf een artikel, een actieverslag, een column of een cartoon. Of kom de redactie versterken. Je kunt je artikel sturen naar redactie@buitendeorde.nl.

Het blad kost maar € 3,50 en is verkrijgbaar bij de betere linkse boekhandels. Voor meer informatie over abonnementen en verkooppunten, kijk dan hier of bezoek een van de plekken hieronder.

  • Het Fort van Sjakoo, Jodenbreestraat 24, Amsterdam
  • Boekhandel Rosa, Oliemuldersweg 43, Groningen
  • Anarchistische boekwinkel Opstand, Beatrijsstraat 12, Den Haag
  • Casco – Office for Art, Design and Theory, Lange Nieuwstraat 7, Utrecht
  • Stichting Vredesburo, Grote Berg 4, Eindhoven
  • De Lektuurhal, Over de Kelders 10, Leeuwarden

Leden van de Vrije Bond krijgen het blad gratis thuisgestuurd, klik hier om lid te worden. Je kunt je ook enkel abonneren op de Buiten de Orde, dit kan via deze link.