Buiten de Orde #3 2022

Buiten de Orde #3/2022 is begin november 2022 uitgekomen. Dit anarchistische kwartaalblad is een uitgave van de Vrije Bond en is gevuld met actieverslagen uit binnen- en buitenland, columns, strips, boekverslagen, praktische en theoretische stukken over een verscheidenheid aan onderwerpen: anarchisme, zelfbeheer, arbeidersstrijd, mensenrechten, antifascisme, antimilitarisme, milieuacties, verzet en onafhankelijke cultuur, et cetera.

In het laatste nummer van Buiten de Orde is weer veel ruimte voor actie: je vindt er een ooggetuigenverslag van de mensonterende situatie in te vinden Ter Apel, een verslag van No Border Camp 2022 en een actieverslag van de Rotterdamse klimaatmars. Er is een artikel artikel met strategie├źn voor voedselzekerheid voor iedereen, en in het artikel over Huur omlaag, loon omhoog! wordt een voorstel gedaan voor een brede campagne.

Ook zijn in dit nummer enkele vaste rubrieken opgenomen, waaronder het Dialoogje en Sjakoo’s boekentips. Er is uitgebreidere aandacht voor een recensie van Renaissance van de Haat van Jeroen van der Starre.

Deze editie staat bomvol met prachtige illustraties van verschillende illustratoren. Dus zorg dat je een Buiten de Orde in handen krijgt, zodat je deze ouderwets kunt doorbladeren! Wil je zelf ook bijdragen, of heb je vragen? Dan kun je je richten aan redactie@buitendeorde.nl.